Що купити в АЛЛО під час щорічного розпродажу Black Friday

Війна, розв’язана на території України російською федерацією, не стане перепоною для проведення щорічного грандіозного розпродажу наприкінці листопада. Онлайн і офлайн магазини вже на повну готуються до Чорної п’ятниці, наповнюючи склади товарами. Все, щоб кожен бажаючий зміг придбати омріяний телевізор, телефон, ноутбук або фірмові кросівки за вартістю, про яку нещодавно міг лише мріяти.

Коли планується Black Friday 2022 в мережі АЛЛО

Цього року розпродаж припадає на 25 листопада. Але в кожній торговій точці свої дати початку й закінчення найбільшої за рік акції. Так, мережа магазинів АЛЛО пропонує своїм покупцям аж 11 днів знижок – з 18 по 28 листопада.

За цей час кожен знайде кілька хвилин, щоб завітати до стаціонарного магазину й насолодитись шопінгом з крутими знижками або замовити необхідні речі онлайн. Але не варто чекати останніх днів, коли частина товарів вже буде розкуплена. Адже найбільш цікаві позицій позиції розбираються в перші дні.

Вигідними цінами під час Чорної п’ятниці зможуть похвалитись не тільки смартфони, телевізори, ноутбуки. Це й інша техніка, електричні засоби пересування, текстиль для дому. Розміри знижок сягатимуть до 60% на 1 000 000 товарів з різних категорій. В онлайн-магазині акції діятимуть навіть вночі, щоб кожен міг зробити замовлення в зручний для себе час.

Як забрати товар? Самовивозом з найближчої до вас точки видачі. Або замовити доставку перевізником Meest, Нова пошта до Києва, Львова, Дніпра, Запоріжжя, Одеси та інших міст України. Винятком є місця бойових дій та тимчасово окуповані регіони.

Що купити в період розпродажу

Велика кількість суперпропозицій буде представлена у категорії «Комп’ютерна техніка». Осінній розпродаж – це чудова нагода замінити застарілий комп’ютер на новий, більш прогресивний. Або придбати з великою знижкою ноутбук, який дозволить працювати віддалено. Адже на сьогодні для багатьох офісних працівників робота на відстані набула актуальності.

Використання нової техніки іноді потребує аксесуарів, на які також поширюються знижки. Зекономити можна, купуючи:

  • миші й клавіатури;
  • веб-камери;
  • ігрові гарнітури, дротові й бездротові навушники;
  • джерела безперебійного живлення.

У категорії «Телевізори» також будуть представлені товари з великими знижками. Всім, хто поки що лише мріяв про велику плазму, Чорна п’ятниця 2022 в мережі АЛЛО дарує можливість стати її власником. Стильний дизайн, насичені кольори, UHD-технології, QLED Full HD і 4K-матриці, оновлені моделі додатків – обирайте найкращі пропозиції топових телевізорів.

Особливу увагу в Black Friday зверніть на товари, які можуть знадобитись в умовах майбутньої зими:

  • повербанки;
  • генератори;
  • безперебійники;
  • теплий одяг;
  • ковдри.

Не забувайте й про те, що незабаром свято Миколая, Різдво, Новий рік. Чорна п’ятниця – це чудова нагода придбати гарні подарунки для рідних та друзів.