Zoom Credit

O.C.N „Zoom Credit” SRL – suntem o companie de creditare care oferă credite nebancare de la 1000 de lei până la 400.000 lei persoanelor fizice.

Seller's Contacts:


Write a message

Republic of MoldovaChișinăuChișinau, bd. Decebal 76/4 et.2

Detailed description

O.C.N „Zoom Credit” SRL – suntem o companie de creditare care oferă credite nebancare de la 1000 de lei până la 400.000 lei persoanelor fizice care obțin venituri din salariu, pensie, chirii sau dețin alte venituri lunare cu caracter permanent sau semi-permanent și au vârsta cuprinsă între 21 și 70 de ani sau fidejusor ce întrunește cerințele date. Beneficiarii noștri pot alege perioada dorită între 12 și 60 de luni, în dependență de istoria creditară și garanțiile oferite.

Ne concentrăm forțele în realizarea visurilor și rezolvarea problemelor financiare ale cetățenilor din Republica Moldova. Procurarea de imobile și autoturisme, finanțarea necesităților de consum, dar și a celor antreprenoriale, constituie scopul nostru principal. Venim cu o soluție financiară optimă pentru cetățenii noștri, oferind un împrumut pentru nevoi personale care îi poate ajuta în situații de maximă urgență. Le acordăm suma necesară pentru diferite necesități, cum ar fi: reparație, studii, evenimente importante din viață, procurarea mobilei, tehnică de uz casnic sau pentru finanțarea unei locuințe, mașini sau afaceri.

Iată ce avantaje le oferim:

Completarea cererii online. Beneficiarii obțin un credit rapid prin trimiterea cererii online de la domiciliu sau birou.Trebuie doar să accesezi site-ul companiei, să alegi suma dorită și să încarci două fotografii ale buletinului.
Transparență totală. Nu avem niciun interes ascuns, totul este transparent și sincer. Creditele pe care le acordăm nu implică cheltuieli suplimentare sau comisioane ascunse.
Dobândă avantajoasă. Fără birocrație excesivă, ajutăm cetățenii să obțină un împrumut rapid cu costuri reduse.
Decizie rapidă. Ținem la timpul clienților noștri și le acordăm resursele financiare rapid și fără multe bătăi de cap. În doar 30 de minute, aceștia primesc un răspuns de acordare a creditului pe care îl pot obține în aceeași zi.
Zoom Credit este aici să satisfacă toate nevoile în materie de finanțe ale clienților și să-i ajute în organizarea bugetului atât personal, cât și familial.

Official company site: https://zoomcredit.md/ro/

Activity Type: services

Categories: finances, bank activity